Υπολογιστής BTU

Προϊόντα

Πως να Διαλέξετε το Καταλληλο Κλιματιστικό

Η εκλογή του κατάλληλου κλιματιστκού είνα ένα πολύ σύνθετο πρόβλημα. Όταν αποφασίσετε να προβείτε στην αγορά του, ζητήστε την συμβουλή κάποιου εξειδικευμένου τεχνικού ή καταστήματος.

Πρέπει να εξετάσετε τις ακριβείς απαιτήσεις και απώλειες του χώρου και να βεβαιωθείτε ότι ο προμηθευτής μπορεί να σας εξασφαλίσει service, ανταλλακτικά για τώρα αλλά και για το μέλλον και φυσικά η μάρκα του μηχανήματος να έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, να εμπνέει εμπιστοσύνη. Μην αγοράζετε ανώνυμα μηχανήματα.


Οι σημερινές συνθήκες μας αναγκάζουν να βάλουμε κλιματιστικό σε κάθε χώρο. Επιλέγοντας DAIKIN θα είστε βέβαιοι ότι το κλιματιστικό σας σύστημα θα είναι το ασφαλέστερο που υπάρχει για το περιβάλλον!

Οικιακός Εξοπλισμός

Οικιακός Εξοπλισμός

Επιλέξτε το ιδανικό κλιματιστικό για σας μέσα απο τη μεγάλη γκάμα των προιόντων της Daikin.

View items...
Κεντρικός Κλιματισμός

Κεντρικός Κλιματισμός

Επιλέξτε το ιδανικότερο σύστημα κλιματισμού για τις ανάγκες του κτιρίου σας.

View items...
Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ζεστάνετε το σπίτι σας εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης


View items...
Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι μια συσκευή θέρμανσης-ψύξης που καταναλώνοντας ελάχιστη ηλεκτρική ενέργεια μπορεί και αποροφά από το περιβάλλον μεγάλα ποσά ενέργειας.
Αυτές χωρίζονται στις αεροθερμικές αντλίες θερμότητας που απορροφoύν ενέργεια από τον εξωτερικό αέρα του περιβάλλοντος και στις γεωθερμικές αντλίες θερμότητας που απορροφούν ενέργεια από τη γη.

View items...
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Εξοικονομήστε χρήματα με την χρήση της ηλιακής θέρμανσης

View items...
Προϊόντα