Συστήματα Νερού

systima_nerou

Χαρακτηριστικά
Ο λεπτομερής περιβαλλοντικός έλεγχος είναι κρίσιμης σημασίας σε πολλές βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές. Η Daikin προσφέρει μία εκπληκτική γκάμα πανίσχυρων αερόψυκτων, υδρόψυκτων συστημάτων ψυκτών

water_b
water_c
water_d

νερού και συστημάτων ψυκτών νερού χωρίς συμπυκνωτή που διατηρούν ιδανικές συνθήκες ακόμη και στους πιο μεγάλους χώρους εργασίας. Οι ψύκτες νερού της Daikin διαθέτουν προηγμένο σχεδιασμό, μικρές διαστάσεις και είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Έχουν αποδειχθεί ευέλικτοι και αποτελεσματικοί σε διάφορες διαδικασίες ψύξης, όπως για παράδειγμα σε ιχθυοτροφία, κάβες, θαλάσσιες μεταφορές, γεωργία, φαρμακευτικές ή βιομηχανικές εφαρμογές. Όταν συνδυασθούν με μονάδες διαχείρισης αέρα ή και μονάδες Fan Coil της Daikin είναι ιδανικοί για τον κλιματισμό γραφείων, ξενοδοχείων, εστιατορίων και ακόμη ιδιωτικών κατοικιών.

Οι ευέλικτοι συνδυασμοί εξοπλισμού/ψυκτικών επιτρέπουν στην Daikin να προσφέρει μια πλήρη σειρά ψυκτών, βελτιστοποιημένων για χρήση με R-134a και R-407C. Όλα τα εξαρτήματα του ψύκτη -εξατμιστής, συμπυκνωτής, αφυγραντήρας, λάδι, κ.λπ.- έχουν επιλεχθεί ειδικά για χρήση είτε με ψυκτικό R-407C είτε με ψυκτικό R-134a. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια σειρά από μονάδες προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής απόδοσης που σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία του EUROVENT είναι μεταξύ των πλέον ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων του είδους τους στην αγορά.

Η προηγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με την αξεπέραστη αξιοπιστία και ποιότητα κάνουν τους ψύκτες της Daikin να αποτελούν την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών.

Τύποι Μονάδων